info@immo-desk.be

053 78 75 68

Wiezeplein 13, 9280 Wieze

Over ons


Woon zoals je leeft!

Onze visie
Bij Immo-Desk geloven we dat je leven beter wordt als je een woning vindt die bij je levensstijl past. Wanneer je persoonlijke leefsituatie verandert, doe je er meestal verstandig aan ook je woonomgeving aan te passen. We ruilen onze flat in voor een woning met tuin, want we willen meer ruimte. Wanneer een relatie afspringt, kiezen we een nieuwe woonst om een nieuwe start te maken. Of we willen, wanneer de kinderen op eigen benen staan, dat veel te grote huis inruilen voor iets kleiner mét een extra plek onder de zon in het warme Zuiden. Afhankelijk van onze levensfase, willen we groter wonen of net kleiner. Logisch, want waarom zou je bij de pakken blijven zitten? De stabiele, positieve groei van de vastgoedmarkt maakt veel mogelijk. Wie met verstand van zaken vastgoed koopt en verkoopt kan ook een mooie meerwaarde realiseren. Op die manier kan je tweemaal je voordeel doen. Je vindt een plek die bij je leven past én je krijgt als bonus extra middelen om volop te leven zoals jij dat wil.

Onze rol
Immo-Desk helpt zijn klanten de woning te vinden die perfect aansluit bij hun levensfase én levensstijl. Wanneer de huidige woning niet langer voldoet aan hun manier van leven, adviseren en begeleiden we hen bij het inruilen van hun huidige woning voor een nieuwe woonplek. Op die manier zorgen we er mee voor dat hun woning de kwaliteit van hun leven verbetert. Want we willen dat ze kunnen wonen zoals ze leven.

Onze aanpak
Persoonlijk
U bent uniek. Uw manier van leven en wonen is dat ook. Dus verdient uw woonproject ook een persoonlijke aanpak. We benaderen uw dromen, ambities en uitdagingen met veel respect. We luisteren graag naar uw plannen en we proberen goed in te schatten waarom u wil kopen, verkopen of verhuizen. We hebben veel begrip voor uw individuele situatie en we oordelen niet. U kunt dus steeds bij ons terecht als u met een vraag zit of graag even uw toekomstplannen in vertrouwen toetst. U krijgt van ons een advies, op maat van uw leven en ambities. Onze desk staat voor je klaar.  Aarzel niet om even aan te schuiven voor een gesprek.

Discreet
Je woning verkopen is vaak een moeilijke, emotionele beslissing. Als je er een eerste keer aan denkt de woning waar je al die mooie momenten hebt beleefd te koop aan te bieden, dan zorgt dit voor twijfels en kopzorgen. Weet dat u uw verhaal in alle vertrouwen met ons kan delen. We zijn goed in het luisteren, nog beter in het zwijgen. We garanderen u 100% discretie. Niemand hoeft te weten wat uw plannen zijn. De mensen praten zo al genoeg. Indien u dat wenst, kan het hele verkoopproces in alle discretie verlopen. Geen schreeuwerige borden of campagnes. We zoeken voor u de geschikte kandidaat-koper zonder dat de hele straat meekijkt.

Innovatief
We geloven in het Nieuwe Wonen en we staan dan ook open voor nieuwe trends en innovaties. Onze samenleving zoekt voortdurend naar nieuwe woonformules die beantwoorden aan nieuwe noden. We willen graag die trend mee vorm geven. Wonen staat bij ons niet gelijk aan prestige of status. Wel aan een optimale oplossing voor jouw manier van leven. Je mag dus bij ons buiten de lijntjes kleuren. Wil je verkopen om daarna slim te investeren in iets kleiner, dan helpen we je daarbij. Wil je graag je bouwgrond ter beschikking stellen voor een innovatief inbreidingsproject? Kom dan zeker onze slimme projecten bekijken.  Wil je weten wat je moet investeren om je woning met de beste energiescore te verkopen? Dan berekenen wij voor jou de kostprijs. Droom je al jaren van een plek in de zon? Hou je ideeën vooral niet voor jezelf, maar gebruik ons als klankbord. Daar zijn we voor.